Hemsidan är mer än bara ett skyltfönster. Vi skräddarsyr ert digitala kundmöte!

Boka ett videomöte
Högerpekande vit pil som leder till kontakta oss-sidan.

Hemsidan är mer än ett digitalt skyltfönster. Den är ett första möte med kunden.

Genom idérik strategi, snygg design, innovativ teknik och kvalitativt content skräddarsyr vi användarvänliga webbsidor som lyfter ditt varumärke och skapar affärsnytta. Vi är en av de första byråerna i Sverige att specialisera oss på supermoderna “Webflow”, vilket ger oss möjlighet att bygga webbsidor som är enkla för våra kunder att själva uppdatera.
Skräddarsydda webbsidor
Alla företag är unika och har olika behov - just därför skräddarsyr vi alla våra hemsidor utifrån er behov och önskemål. Ni kanske har många tankar och idéer, eller så behöver ni ett nytänkande bollplank. Oavsett så hjälper vi er från början till slut.
Responsiva webbsidor
Visste du att ca. 75% av alla besökare idag kommer når en webbsida via mobilen? Inte så förvånande, men ändå är det förvånansvärt få hemsidor som erbjuder ett användarvänligt möte. Vi ser alltid till att våra hemsidor är anpassade för kunden, oavsett enhet.
Webbsidor som syns på Google
Visste du att endast 25% bläddrar vidare från första sidan på google? Därför är sökmotoroptimering (SEO) viktigare än någonsin. Vi ser till att din webbplats klättrar bland sökresultaten, blir mer synlig och driver mer värdefull trafik.

En smidig process i fyra steg

Vi tar hand om hela processen från idé och koncept till lanserad och fullt fungerande hemsida genom en smidig och datadriven process i 4 steg. Med starkt fokus på design, användarupplevelse och varumärke hjälper vi dig att att nå ut.
1

Behovsanalys och rekommendation

Vi gör en komplett analys av er nuvarande webbsida och situation, samt samlar på oss insikter. Tillsammans går vi igenom resultaten och tittar närmare på förutsättningar, behov och önskemål. Därefter presenterar kostnadsförslag och en övergripande tidsplan

- Analys och förstudie
- Rekommendation
- Offert

2

Uppstartsmöte och projektplan

Tillsammans tittar vi på målbild och sätter grunden för en projektplan. Här får ni gärna lyfta er tankar, berätta om era idéer och använda oss som ett bollplank. Avslutningsvis sammanställer vi en projekt- plan med detaljerade hållpunkter.

- Uppstartsmöte
- Workshop
- Projektplan

3

Visuell identitet
och design

Dags för det visuella narrativet ta form. Vi presenterar tre olika moodboards med exempel på färg, form, typsnitt och funktion. Utifrån detta skapar vi sen en tongivande stilguide. Vanligtvis är denna fas den mest spännande - nu börjar sidan ta form.

- Moodboard
- Stilguide
- Design

4

Produktion och lansering

När ni känner er nöjda med design, formspråk och funktioner, och vi fått klartecken, så börjar vi bygga er sida. Vi lägger in allt innehåll, kontrollerar funktionalitet, sidhastighet och responsivitet - och ser till att allt flyter som det ska.

Avslutningsvis levererar vi er nya hemsida som stärker er visuella identitet, attraherar kunder och levererar affärsnytta.  

Vi bygger hemsidor som klättrar på Google!

För att skapa så bra förutsättningar som möjligt ser vi till att alla hemsidor vi bygger har en struktur och ett innehåll som är anpassat för sökmotorer och indexeras väl.

Responsiv och enkel att uppdatera

Vi ser alltid till att våra hemsidor är anpassade efter kunden. Oavsett om de besöker er via mobil, padda, laptop eller stationär dator. Med Webflow skapar vi hemsidor som ger kunden en smidig användarupplevelse, men som också är lätta för er att underhålla och uppdatera.

Spana in några av våra senaste projekt!

Good questions.
Good answers. 

Tar ni er ann alla typer av projekt?
Hur mycket kostar det?
Hur lång tid beräknas det att ta?
Vad är fördelarna med webbutveckling via Webflow?
Vad är Webflow?
Är webflow endast för webbdesigners?
Funkar Webflow för e-handel?
Tittar ni också på SEO och synlighet på Google när ni bygger webbsidor?

Det här gör vi också:

Webflow professional partner badge