En triangelformad separator som används som brödsmulor för att separera länkar.En triangelformad separator som används som brödsmulor för att separera länkar.
Nu är vi live!

Nu är vi live!

Dario Grahovac
Webflow
En svart klocka-ikon som indikerar lästiden för ett blogginlägg om Webflow och SEO.
2
min läsning
1.8.2023

För två år sedan bestämde vi oss för att skapa en nytänkande webbyrå som lever och andas digitala upplevelser. Vår resa har varit utmanande, men också enormt lärorik och rolig. Resan har i grund och botten handlat om mognad och eftertanke – vi har ställt oss frågor om vilka vi vill vara, hur vi bör arbeta internt och vilka arbetssätt vi bör anamma för att hjälpa våra kunder att nå bästa möjliga resultat.

Svaren på våra frågor var inte självklara, de är sällan de när man talar om digital utveckling, men med den tid vi gav oss själva har vi nu förstått vilken företagskultur vi vill skapa. Vilken byrå vi vill vara. Denna tid har gett oss möjligheten att fördjupa våra kunskaper om senaste teknologierna, leta efter inspiration, upptäcka vilken teamstruktur som bäst gynnar våra kunder och etablera en värdegrund som knyter an till vår vision.


Nu öppnar vi dörrarna för Good Guys! Vi är en fullservicebyrå som genom idérik strategi, snygg design och modern teknik skapar användarvänliga hemsidor som levererar affärsnytta för våra kunder. De främsta tjänsterna vi erbjuder är inom webbutveckling, digital marknadsföring, design och SEO.

En av de mest spännande tillskotten till våra tjänster är att vi nu efter 10 goda år med Wordpress kommer att bygga alla nya hemsidor i Webflow.

Webflow är, likt Wordpress, ett CMS-verktyg (Content Management System) som används till att bygga hemsidor. Vad som dock skiljer Webflow från exempelvis Wordpress är dess hittills oöverträffade anpassningsalternativ. Webflow möjliggör skapandet av mer visuellt tilltalande, avancerade och snabbare hemsidor som sticker ut ur mängden.

Webflow bygger på det som kallas för No-Code och utgår från visuell webbutveckling. Man kan nästan säga att man jobbar “bakåt” när man använder Webflow. När man bygger en hemsida arbetar Webflow i bakgrunden och skapar den kod som motsvarar innehållet. HTML, CSS och JavaScript finns fortfarande med i fundamentet, men koden byggs i stället automatiskt i takt med innehållet man lägger till på sidan. Genom att använda Webflow slipper man plug-ins, FTP (File Transfer Protocol) och serverhantering. Programmet genererar alltså en ren kod med hög prestanda, avancerade designmöjligheter och unik skalbarhet.

Denna övergång innebär inte att vi har övergett Wordpress. Till våra kunder vars hemsidor är skapade i Wordpress kommer vi fortfarande att erbjuda våra tjänster med samma fokus på kvalitet och utveckling som innan.Nu inleder vi arbetet med att expandera vårt team av digitala specialister och vi kommer även att dela med oss av vår resa i bland annat sociala medier. Vi ser fram emot att fortsätta utvecklas med er och leverera framstående digitala lösningar som tar er verksamhet till nya höjder.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.